Injection Nederland maakt definitief een einde aan
natte kelders, optrekkend- en doorslaand vocht.

Er zijn verschillende effectieve methoden beschikbaar om problemen met vocht te beheersen. In veel gevallen kan het probleem met injecteren worden opgelost. Soms zijn echter structurele aanpassingen aan de constructie noodzakelijk, daarvoor beschikt Injection over gekwalificeerde reparateurs voor een vlekkeloze afwerking van vloeren en wanden.

Wij werken voor zowel particulieren als aannemers.

Optrekkend vocht

Capillair vocht is vaak te herkennen door schade aan het stucwerk of aan witte afzettingen op de muur die zijn ontstaan door het oplossen van zouten. Om dit probleem te verhelpen, moet eerst onderzocht worden welke zouten er aanwezig zijn en in welke concentraties.

Wanneer het transport van vocht door injectie is weggenomen, kan een ademend systeem worden aangebracht volgens WTA-richtlijnen.

Wandafwerking

Wanneer door een onjuiste wandafwerking vochtproblemen zijn ontstaan, brengen wij een vlakafdichtingssysteem aan over de binnenmuren. Deze methode kan ook worden toegepast voor de buitenmuren. Voor het afdichten van lekkages en het behandelen van doorslaand vocht met het vlakafdichtingsysteem gebruiken wij milieuvriendelijke producten. Na de behandeling kunt u uw kelder of souterrain weer optimaal benutten.

Lekkage

Lekkage kan zich bijvoorbeeld voordoen bij scheuren, dilataties, kimnaden, stortnaden en doorvoeren.

In veel gevallen kan het probleem met injecteren worden opgelost, maar structurele aanpassingen aan de constructie zijn soms onvermijdelijk.

Injection Nederland heeft veel ervaring met het oplossen van lekkage en vochtproblemen in kelders en parkeergarages.

Calamiteiten.

Lekkage is al snel een calamiteit. Injection Nederland heeft alles in huis om een lekkage snel te stoppen. Om herhaling te voorkomen moet meestal de constructie worden aangepast. Dit voorbeeld is een liftkoker waar het water flink wat materiaal rond de fundering heeft weggespoeld. Als de oorzaak is weggenomen en de lekkage is gestopt, wordt de liftkoker compleet afgewerkt.